Prima / Noutăţi
Noutăţi
ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie  
 
Rezultatele ședinței a Comitetului Districtului bazinului hidrografic Dunărea-Prut și Marea Neagră
15.12.2018
    
 
ANUNȚ privind a 3a ședință a Comitetului Districtului bazinului hidrografic Dunărea-Prut și Marea Neagră
12.12.2018
    
 
Achiziționarea serviciilor de delimitare a terenurilor proprietate publică
06.12.2018
    
 
Lista conceptelor de proiecte aprobate de Comisia de Evaluare.
01.12.2017
    
 
Finalizarea proiectului ,,Asigurarea protecției mun.Chișinău împotriva inundațiilor prin fortificarea barajului lacului de acumulare Ghidighici. Reconstrucția evacuatorului de fund.”
21.12.2016
Luni, 19 decembrie 2016, Directorul Agenției ,,Apele Moldovei” a participat alături de ministrul mediului Valeriu Munteanu  la finalizarea proiectului de fortificare a barajului lacului Ghidighici (,,Asigurarea protecției mun. Chișinău împotriva inundațiilor prin fortificarea barajului lacului de acumulare Ghidighici. Reconstrucția evacuatorului de fund"). Acest eveniment vine la aproximativ un an de zile de la demararea lucrărilor la lacul de acumulare Ghidighici și a fost posibil datorită grantului în sumă de 2,6 mln MDL. Amintim faptul că barajul lacului Ghidighici a fost construit
    
 
Pe data de 14.12.2016 reprezentanţii Agenţiei „Apele Moldovei", directorul adjunct Radu Cazacu şi şeful Direcţiei hidroamelioraţie, monitorizare şi supraveghere dl Victor Cibotari au participat la lucrările comisiei de recepţie la terminarea lucrărilor de construcţie a modulului S6 din cadrul sistemului centralizat de irigare Chircani-Zîrneşti
19.12.2016
    
 
La data de 14.12.2016 s-a întrunit comisia de recepție la terminarea lucrărilor de construcție, montaj la obiectul „Asigurarea protecției mun. Chișinău împotriva inundației prin fortificarea barajului lacului de acumulare Ghidighici. Reconstrucția evacuatorului de fund"
16.12.2016
    
 
Within the project "Strengthening the institutional framework in the sector of water and sanitation in Moldova (Route 01)" funded by the Swiss Agency for Development and Cooperation and Development Agency of Austria, announces REQUEST FOR EXPRESSIONS OF INTEREST (CV) Individual Consultants ( CONSULTING SERVICES).
13.12.2016
REPUBLIC OF MOLDOVAProject Name: Strengthening the institutional framework in the water and sanitation sector in the Republic of MoldovaSector: Water and SanitationSDC Ref. No. 81035398, 7F-08870.01.01ADA Ref. No. 8332-00/2015Expressions of interest: IFSP/CS-17/IC-16/C.3/1.10 INTAssignment name: International Information System Consultant
    
 
Concurs pentru ocuparea funcţiei de Administrator al Întreprinderii de Stat ”Direcția Bazinieră de Gospodărire a Apelor”
24.12.2015
Consiliul de Administraţie al Întreprinderii de Stat  "Direcția Bazinieră de Gospodărire a Apelor" anunţă concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de Administrator.
    
 
Agenția „Apele Moldovei” vă urează Crăciun fericit. La mulți ani!!!
23.12.2015
    
 
ANUNŢ cu privire la prelungirea termenului de depunere a documentelor privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul în cadrul Aparatului Agenţiei „Apele Moldovei"
22.12.2015
Documentele urmează a fi depuse la sediul Agenţiei „Apele Moldovei” pe adresa: mun. Chişinău, str. Gheorghe Tudor , nr. 5, etajul 5, bir. 501/510. Data limită a depunerii documentelor necesare pentru participare la concurs este 04 ianuarie 2016, ora 16.00.
    
 
ANUNŢ cu privire la prelungirea termenului de depunere a documentelor privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul în cadrul Aparatului Agenţiei „Apele Moldovei"
16.12.2015
ANUNŢ cu privire la prelungirea termenului de depunere a documentelor privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul în cadrul Aparatului Agenţiei „Apele Moldovei"
    
 
S-a dat start lucrărilor de reparaţie a barajului de protecţie a lacului de acumulare Ghidighici
10.12.2015
S-a dat start lucrărilor de reparaţie a barajului de protecţie a lacului de acumulare Ghidighici
    
 
Anunț cu privire la rezultatele probei scrise la funcţiile publice vacante din data de 03 decembrie 2015
08.12.2015
Rezultatele probei scrise la funcţiile publice vacante.Șef secție cadastru în cadrul direcției managementul resurselor de apă. Specialist, secția cadastru în cadrul direcției managementul resurselor de apă.Specialist principal, direcția hidroameliorație, monitorizare și supraveghere (perioadă determinată).
    
 
Anunț cu privire la rezultatul examinării dosarelor de către Comisia de concurs pentru ocuparea funcţiilor publice vacante.
02.12.2015
Sa aprobat lista persoanelor pentru proba scrisă care va avea loc joi 03 decembrie 2015, ora 09:00 , biroul 505, etajul 5 în incinta Agenţiei Apele Moldovei.
    
 
La mulți ani!
30.12.2014
    
 
În perioada 3-4 decembrie, directorul adjunct al Agenției „Apele Moldovei”, dl. Ivan Șavga, alături de reprezentanții oficiului de implementare a proiectului „EAST-AVERT” Moldova a participat la întrevederea părților beneficiare, în orașul Suceava, România
20.12.2014
  În perioada 3 și 4 decembrie, directorul adjunct al Agenției „ Apele Moldovei”, dl. Ivan Șavga cît și reprezentanții Republicii Moldova al oficiului de implementare a proiectului „EAST-AVERT” ce prevede  „Prevenirea și protecția împotriva inundațiilor din bazinele superioare ale rîului Siret și Prut, prin aplicarea unui sistem de monitorizare modern cu stații automate”, au participat la o întîlnire de lucru în orașul Suceava, România. Lucrările întrunirii au vizat discuții despre progresele activităților, execuția financiară a proiectului dar și pregătirea
    
 
S-a desfășurat cea de-a doua ședință de lucru cu elaboratorii şi potenţialii beneficiari ai proiectului privind „Elaborarea unui program de îmbunătăţire a infrastructurii de alimentare cu apă şi de apă uzată în regiunea de sud a Republicii Moldova”
18.12.2014
  La data de 17 decembrie, în cadrul Agenției „Apele Moldovei" s-a desfășurat cea de-a doua ședință privind „Elaborarea unui program de îmbunătăţire a infrastructurii de alimentare cu apă şi de apă uzată în regiunea de sud a Republicii Moldova". Ședința a fost prezidată de directorul adjunct al Agenției „Apele Moldovei", dl. Ivan Șavga care a exprimat mulțumiri reprezentanților administrațiilor publice locale raionale implicate în implementarea viitorului proiect dar și a adus la cunoșțiința ordinea de zi a întrunirii. În cadrul
    
 
Se anunță concurs pentru ocuparea funcției vacante de Expert în achiziții publice în cadrul proiectului „EAST-AVERT”- Prevenirea și protecția împotriva inundațiilor din bazinelor superioare ale rîurilor Siret și Prut, prin aplicarea unui sistem de monitorizare modern cu stații automate.
09.12.2014
Titlu proiectului: ,,EAST AVERT - Prevenirea și protecția împotriva inundațiilor din bazinele superioare ale rîurilor Siret și Prut, prin aplicarea unui sistem de monitorizare modern cu stații automate" Organizația: Agenția ,,Apele Moldovei"Fișa postuluiInformație generală:      Responsabilitatea pentru analiza, proiectare și implementarea achizițiilor publice în proiect. Denumirea:                     Expert în achiziții publice Nivelul:                            Executiv Scopul principal:            Rolul expertului în achiziții publice este de a administra achizițiile publice în proiect, asigura că au fost îndeplinite criteriile de finalizarea proiectului, urmări și monitoriza achizițiile, identifica și      
    
 
În cadrul Agenției „Apele Moldovei” s-a desfășurat ședința cu elaboratorii şi potenţialii beneficiari ai proiectului privind „Elaborarea unui program de îmbunătăţire a infrastructurii de alimentare cu apă şi de apă uzată în regiunea de sud a Republicii Moldova – Studiu de pre-fezabilitate”
04.12.2014
  La data de 3 decembrie 2014, în cadrul Agenției „Apele Moldovei" s-a desfășurat ședința cu elaboratorii şi potenţialii beneficiari ai proiectului privind     „Elaborarea unui program de îmbunătăţire a infrastructurii de alimentare cu apă şi de apă uzată în regiunea de sud a Republicii Moldova - Studiu de pre-fezabilitate". Ședința a fost prezidată de către dl. Grigorie Prisăcaru, șef adjunct al Direcției Alimentare cu Apă și de Canalizare, domnia sa aducînd mulțumiri din partea conducerii agenției dar și pentru sprijinul acordat de
    
 
Pagina:
1 2 »»
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 09.10.2020
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 1153672        Creat de BRAND.MD      sus sus