Prima / Noutăţi
Noutăţi
ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
 
Republica Moldova serbează în această duminica Ziua Nistrului.
29.05.2020
    
 
La data de 22 mai 2020, reprezentanții Agenției „Apele Moldovei", în comun cu echipa de implementare a proiectului SDC-ADA „Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova” au efectuat o deplasare în teritoriu la Cricova și Grătiești, unde specialiștii Î.S. „Expediția Hidrogeologică din Moldova” au efectuat lucrări de pregătire a sondelor și instalare a senzorilor automați pentru monitorizarea apelor subterane.
25.05.2020
    
 
Agenția „Apele Moldovei” anunța atribuirea contractului #IFSP/G-7/IP/C-38/C.2./1.8 privind achiziționarea minibusului, în cadrul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional în sectorul de apă și sanitație în Republica Moldova (Faza 01)”, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Agenția Austriacă de Dezvoltare (ADA).
13.05.2020
    
 
Agenția „Apele Moldovei” anunță atribuirea contractului privind „Elaboration of methodology for identification of lakes destined for liquidation”
15.05.2019
    
 
Agenția "Apele Moldovei" anunţă lansarea Programului de Suport (granturi) pentru proiecte mici, oferite ONG-urilor pentru susținerea Comitetelor sub-bazinale din Republica Moldova
03.05.2019
    
 
În perioada 22-27 mai 2018 la Orvieto, Italia specialiștiii Agenției „Apele Moldovei”, Universității Tehnice din Moldova, Direcției Baziniere de Gospodărire a Apelor, ONG „Caroma Nord” au avut o vizita de studiu și un training în cadrul proiectului SMART RIVER GOVERNANCE 2.0: IMPLEMENTATION OF THE BOTNA RIVER CONTRACT FOR INTEGRATED MANAGEMENT OF RIVER AREAS, implementat de Alta Scuola, Republica Italiană
30.05.2018
    
 
Sîmbătă, 26 mai 2018, pentru prima dată în orașul Halîci regiunea Ivano-Frankivsk, a fost sărbătorită Ziua internațională a Nistrului.
30.05.2018
    
 
In contextul implementării Proiectului "Consolidarea cadrului instituțional în sectorul aprovizionării cu apă și sanitație din Republica Moldova", anunțăm selectarea unui Consultant Local pentru crearea si dezvoltarea unui sistem informational privind apa ”( CS-18/IC-17/C.3.1.10.Loc).
12.05.2017
 Strengthening the institutional framework in the water and sanitation sector in the Republic of Moldova (Phase 01)Project financed by the Swiss Agency for Development and Cooperation and the Austrian Development Agency  SDC Ref. No. 81035398, 7F-08870.01.01 & ADA Ref. No. 8332-00/2015 call for ProposalsIndividual Consultant (CONSULTANT SERVICES) REPUBLIC OF MOLDOVAProject: Strengthening the institutional framework in the water and sanitation sector (WWS) in the Republic of Moldova (Phase 01)Sector: Water and SanitationContract # IFSP/CS-18/IC-17/C.3./1.10.Loc Assignment Name: Information System Local Individual ConsultantThe Ministry of Environment is
    
 
ANUNŢ cu privire la prelungirea termenului de depunere a documentelor privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul în cadrul Aparatului Agenţiei „Apele Moldovei" (23.05.2016 – 06.06.2016)
23.05.2016
ANUNŢ cu privire la prelungirea termenului de depunere a documentelor privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul în cadrul Aparatului Agenţiei „Apele Moldovei" (23.05.2016 – 06.06.2016)
    
 
Lansarea sezonului de irigare la sistemul renovat în cadrul Programului Compact în localitatea Lopatna raionul Orhei
22.05.2015
Joi, 21 mai directorul Agenției „Apele Moldovei”, Veaceslav Vlădicescu a participat la Conferința finală de prezentare a realizărilor obținute în cadrul activității de reformare a sectorului de irigare a Programului Compact. La eveniment au fost prezenți Ambasadorul SUA James Pettit, Dragoș Cimpoeș viceministrul al Mediului, Eduard Grama viceministrul agriculturii și industriei alimentare, membrii ai 11 Asociații ale Utilizatorilor de Apă pentru Irigare.
    
 
18 mai 2015 – Ziua de lansare a Caravanei Biodiversității în Republica Moldova
18.05.2015
Colectivul Agenției ”Apele Moldovei” a participat la evenimentul dedicat lansării Caravanei biodiversității, acțiune susținută de Ministerul Mediului.
    
 
Proiectul final al NOTEI DE CONCEPT AL PROGRAMULUI „CONSOLIDAREA CADRULUI INSTITUŢIONAL ÎN SECTORUL APEI PENTRU A ASIGURA ACCESUL DURABIL LA surse de apă sigure pentru toţi cetăţenii din Republica Moldova”
14.05.2015
La 14 mai 2015 în incinta Agenției ”Apele Moldovei” a avut loc ședința în cadrul cărei a fost pusă în discuție proiectul final al NOTEI DE CONCEPT AL PROGRAMULUI „CONSOLIDAREA CADRULUI INSTITUŢIONAL ÎN SECTORUL APEI PENTRU A ASIGURA ACCESUL DURABIL LA surse de apă sigure pentru toţi cetăţenii din Republica Moldova”.
    
 
Lansarea consultărilor publice referitor la proiectul Planului de gestionare a bazinului hidrografic Prut
06.05.2015
La 5 mai 2015 în Sala Polivalentă a Institutului Muncii (m.Chișinău, str.Zimbru, 10) au fost lansate consultările publice referitor la proiectul Planului de gestionare a bazinului hidrografic Prut.
    
 
Agenția "Apele Moldovei" felicită toți angajații din sistemul ameliorării și gospodăririi apelor cu prilejul Zilei Amelioratorului.
30.05.2014
Conform tradiției, în prima duminică a lunii iunie in Republica Moldova  este marcata Ziua Amelioratorului. Cu acest prilej Agenția "Apele Moldovei" felicită  toți angajații din sistemul ameliorării și gospodăririi apelor al republicii,  adresîndu-le un sincer mesaj de felicitare, în semn de preţuire şi recunoştinţă pentru cei care veghează la ocrotirea apelor în spiritul dreptăţii şi al unui mediu curat- valori inerente a unei societăți. Profesia este una, care pe lîngă munca asiduă, presupune multă dăruire, obiectivitate și responsabilitate. Vă urăm ca activitatea
    
 
Anunț despre desfășurarea concursului privind ocuparea funcțiilor publice vacante în cadrul aparatului central al Agenției "Apele Moldovei".
28.05.2014
28.05.2014  ANUNŢcu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul Agenției „Apele Moldovei"pe lîngă Ministerul Mediului În conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 201 din 11 martie 2009, Oficiul central de probaţiune anunţă concurs pentru următoarele funcţii publice vacante: Șef în direcția managementul resurselor de apă - 1 unitate  Șef în direcţia direcția hidroameliorație, monitorizare și supraveghere  -1 unitate Șef adjunct de direcţia direcția hidroameliorație, monitorizare și supraveghere  -1 unitate Direcția
    
 
Directorul Agenției "Apele Moldovei", dl. Marin Adam a participat la ședința Consiliului Coordonator a Asistenței Externe în domeniul "Mediu, aprovizionare cu apă și sanitație".
26.05.2014
  La 23 mai, directorul Agenției "Apele Moldovei", dl. Marin Adam a participat la ședința Consiliului Sectorial Coordonator a Asistenței Externe în domeniul „Mediu, aprovizionare cu apă și sanitație". La eveniment au mai participat Georgette Bruchez, Director rezident al Biroului de Cooperare al Elveției, reprezentanți ai OECD, Gheorghe Șalaru, ministrul mediului al Republicii Moldova precum și organizațile donatoare. La ședință au fost discutate realizările din ultima perioadă în domeniu aprovizionării cu apă potabilă și mai ales semnarea Memorandumului de înțelegerea între Ministerul
    
 
Anunț public cu privire la desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist în direcția managementul resurselor de apă.
19.05.2014
 ANUNŢ cu privire la desfăşurarea concursului privind ocuparea funcţiilor publice vacante în cadrul Aparatului Agenţiei „Apele Moldovei" 13.05.2014În conformitate cu Regulamentul cu privire la ocuparea funcţiei publice vacante prin concurs aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 201 din 11 martie 2009, Agenţia "Apele Moldovei" anunţă concurs pentru următoarea funcţie publice vacantă de:Specialist în direcţia managementul resurselor de apă - 1 unitate.Data limită a depunerii documentelor necesare pentru participare la concurs este de 01.06.2014.  INFORMAŢIA privind condiţiile de desfăşurare a concursului1. Denumirea şi sediul instituţiei:Agenţia „Apele Moldovei",
    
 
Reprezentantul Agenției "Apele Moldovei", dl. Valeriu Cojocaru, șef adjunct a Direcției alimentare cu apă și de canalizare a participat la Ceremonia Oficială de Lansare a Lucrărilor de Construcție din cadrul Proiectului "Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în raionul Nisporeni: Primăriile Nisporeni, Vărzărești și Grozești".
17.05.2014
Pe data de 16 mai 2014, a avut loc Ceremonia Oficială de Lansare a Lucrărilor de Construcție din cadrul Proiectului "Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă în raionul Nisporeni, Vărzărești și Grozești" susținut financiar de către Uniunea Europeană, Agenția Austriacă pentru Dezvoltare, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, Ministerul Mediului al Republicii Moldova, Consiliul Raional Nisporeni și Primăriile Nisporeni, Vărzărești și Grozești în sumă de 11,3 milioane de euro. La acest eveniment au participat Ministrul Mediului Gheorghe Șalaru, Deputatul Marian
    
 
Adresarea și urarea directorului Agenției "Apele Moldovei", dl. Marin Adam cu ocazia apariției numărului aniversar al Revistei Apelor.
17.05.2014
În legătură cu ieșirea de sub tipar a celui de-al 20-a număr al publicației trimestriale "Revista Apelor", Agenția "Apele Moldovei" aduce un omagiu celor care dau dovadă
    
 
Atenție!
15.05.2014
 Atenție!  În legătură cu precipitațiile, care se prognozează în republică, pe unele rîuri mici, în perioada 15-19 mai este posibilă creșterea nivelului apei cu 0,2-0,6 m, iar pe alocuri cu formarea scurgerii de pantă. Agenții economici, în subordenea cărora se află iazuri și rezervuare de apă, sunt avertizați să atragă atenție la starea barajelor respective. Construcțiile hidrotehnice care se află în stare avariată pot fi deteriorate, erodate sau rupte. Sursa: Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Direcția Hidrologie.Serviciul relații cu publicul
    
 
Pagina:
1 2 »»
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 09.10.2020
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 1153672        Creat de BRAND.MD      sus sus