Prima / Noutăţi
Noutăţi
ianuarie   februarie   martie   aprilie   mai   Iunie   Iulie   august   septembrie   octombrie   noiembrie   decembrie
 
Manualului „Calculul Hidrologic” elaborat și tipărit cu suportul proiectului „Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova” finanțat de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Agenția de Dezvoltare Austriacă (IFSP).
09.09.2020
    
 
The Agency “Apele Moldovei” under the Ministry of Agriculture, Regional Development and Environment of the Republic of Moldova is procuring the consulting services (Consulting Company) to develop the Automated Information System "State Water Cadaster"”. "Assistance in Development of the Automated Information System "State Water Cadaster""
18.09.2019
    
 
FOAIE DE PARCURS PENTRU IMPLEMENTAREA PLANULUI DE GESTIONARE A BAZINULUI HIDROGRAFIC DUNĂRE – PRUT ȘI MAREA NEAGRĂ (2018-2023) ȘI PLANIFICAREA PARTICIPATIVĂ PENTRU FAZA A DOUA (2021-2027).
13.09.2019
    
 
Prima ședință a Comisiei moldo-ucrainene privind utilizarea stabilă și protecția bazinului râului Nistru
25.09.2018
    
 
Agenția "Apele Moldovei" anunță achiziționarea serviciilor de consultanță „ Procurement of Automatic Groundwater Monitoring Sensors and Tablet (Brands for Tablet) for the Agency “Apele Moldovei” and Agency for Geology and Mineral Resources, Republic of Moldova”
20.09.2018
    
 
Agenția "Apele Moldovei" anunță achiziționarea serviciilor de consultanță “Assistance in elaboration of the Automated Information System "State Water Cadastre"”
20.09.2018
    
 
Agenția "Apele Moldovei" anunță achiziționarea serviciilor de consultanță „Training of River Basin Committees and sub-committees on Water Framework Directive on River Basin Management Planning and Monitoring of the River Basin Management Plan implementation, on Integrated Water Resource Management and on Drought and Floods Risk Management”
20.09.2018
    
 
La data de 15 septembrie 2018 reprezentanții Agenției „Apele Moldovei” în comun cu reprezentanții Î.S. „Direcția Bazinieră de Gospodărire a Apelor” și a Agenției Ecologice Chișinău au luat parte la salubrizarea malului râului Bâc cu prilejul serbării Zilei Internaționale de Curățare a Plajelor (International Clean Beach Day)
19.09.2018
    
 
ANUNȚ: La data de 17 septembrie 2018 va avea loc prima ședință a Comisiei privind utilizarea stabilă și protecția bazinului fluviului Nistru, care activează în baza Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova şi Cabinetul de Miniştri al Ucrainei privind colaborarea în domeniul protecției și dezvoltării durabile a bazinului rîului Nistru, semnat la Roma la 29 noiembrie 2012.
06.09.2018
    
 
La data de 26 septembrie 2017 în incinta Agentiei „Apele Moldovei” a avut loc sedinta comuna cu reprezentanții Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Agenția pentru Geologie și Resurse Minerale, Agenția „Apele Moldovei, Direcția Baziniere de Gospodărirea Apelor și proiectelor EUWIplus și IFP (ADA_SDC) cu privire la situația cu planul de gestionare pe districtul hidrografic Dunăre-Prut și Marea Neagră.
29.09.2017
    
 
Respect pentru mediu.
26.09.2016
Respect pentru mediu.
    
 
Întrevederea Directorului Agenției „Apele Moldovei”, dl Igor HÎNCU cu asociațiile obștești și ONG-urile de mediu în soluționarea problemelor ecologice ale rîului Bîc și lacului de acumulare Ghidighici.
23.09.2016
    
 
APELUL Ministerului Mediului al Republicii Moldova
23.09.2016
Urmare a Apelului de solidarizare a Ministerului Mediului al Republicii Moldova către toate autoritățile și instituțiile publice și private din Chișinău de a se alătura sâmbătă, 24 septembrie, campaniei de salubrizare a municipiului, desfășurată în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor al României, ONG-urile Let’s do it România și ”Hai Moldova”. Agenția ,,Apele Moldovei se raspunde pozitiv apelului lansat și se alătură campaniei ,,Hai Moldova” în încercarea de a deveni responsabili pentru ceea ce se întîmplă în imediata noastră apropiere.
    
 
Acțiuni de salubrizare pe albia rîului Răut
09.09.2016
Întru executarea indicației Ministrului Mediului Valeriu MUNTEANU  Agenția „Apele Moldovei" a întreprins un șir de acțiuni pentru curățarea albiei rîului Răut pe porțiunea de la podul de la intrarea în s. Trebujeni, pînă la intrarea în s. Furceni. Au fost demolate garduri, podețe și alte construcții improvizate instalate pe cursul rîului. Aceste îngrădiri împiedică accesul peștilor către zonele superioare ale râului și contribuie la accelerarea proceselor de colmatare a albiei râului Răut. Deșeurile scoase din apă, plasele de metal, gardurile din
    
 
Anunțul General privind Procurările. Proiectul "Consolidarea cadrului instituțional în sectorul aprovizionării cu apă și sanitație din Republica Moldova"
02.09.2016
In scopul inițierii procedurilor de achiziții în cadrul proiectului "Consolidarea cadrului instituțional în sectorul aprovizionării cu apă și sanitație din Republica Moldova" se dă publicității Anunțul General privind Procurările (AGP) în versiunea engleza . Reamintim că proiectul se implementează în baza Acordului semnat la 13 mai 2016 între Ministerul Mediului, pe de o parte, și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (ADA), pe de altă parte.
    
 
Directorul Agenției „Apele Moldovei” dl. Veaceslav Vlădicescu a efectuat o vizită de lucru în orașul Vatra, pentru a verifica starea barajului de protecție a lacului Ghidighici
03.09.2014
  La 2 septembrie, directorul Agenției „Apele Moldovei"  dl. Veaceslav Vlădicescu alături de vicemintrul mediului, dl. Dorin Dușciac au efectuat o vizită de lucru în orașul Vatra, pentru a verifica starea barajului de protecție a lacului Ghidighici, a evacuatorului de fund și a terenurilor din fâșia riverană de protecție.  Pentru soluționarea problemei înnămolirii lacului, Primăria municipiului Chișinău a inițiat elaborarea unui Proiect de execuție a lucrărilor de reparație a barajului, care nu a fost finalizat din lipsa surselor financiare. În
    
 
Directorul Agenției „Apele Moldovei”, dl. Veaceslav Vlădicescu a depus flori cu ocazia zilei Limbii Române
01.09.2014
  La data de 31 august, directorul Agenției „Apele Moldovei", dl. Veaceslav Vlădicescu a participat la depunerea de flori la monumentul domnitorului Ștefan Cel Mare și Sfînt cu ocazia zilei Limbii Române alături de alți reprezentanți ai instituțiilor publice centrale. Ziua limbii române (sau sărbătoarea "Limba noastră cea română") este celebrată în Republica Moldova în memoria recunoaşterii limbii române ca limbă de stat şi impunerii alfabetului latin, pe 31 august 1989.  Ziua de 31 august este o sărbătoare naţională a
    
 
Anunț public despre desfășurarea probei scrise la funcția publică de specialist principal în Serviciul juridic
01.09.2014
  Agenția "Apele Moldovei" înștiințează numele și prenumele următorilor candidați admiși la concurs privind desfășurarea probei scrise la funcția publică de specialist principal în Serviciul juridic.Lista candidaților admiși la concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de specialist principal în Serviciul juridic: 1. Zaharu Victor;2. Maslov Alexandru.Proba scrisă a concursului va avea loc la data de 02 septembrie 2014, ora 9:00, bir. 505.Serviciul relații cu publicul
    
 
Şedinţă cu Administratorii întreprinderilor
24.09.2013
În data de 23 septembrie, ora 10.00 în cadrul Agenţiei „Apele Moldovei” biroul 505 a fost convocată şedinţa operativă cu administratorii întreprinderilor subordonate.
    
 
Participarea reprezentanților Agenției ”Apele Moldovei” în ședința membrilor Consiliului Bazinier Nistru, care a avut loc la data de 19 septembrie 2013 la or.Moghiliov-Podolisk (Ucraina)
24.09.2013
La 19 septembrie 2013 la or.Moghiliov-Podolisk (Ucraina) în incinta Consiliului raional al or. Moghiliov-Podolisk, regiunea Vinița, a avut loc ședința membrilor Consiliului Bazinier Nistru, la care au participat reprezentanții Agenției ”Apele Moldovei”
    
 
Pagina:
1 2 »»
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 09.10.2020
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 1153698        Creat de BRAND.MD      sus sus