Prima / Noutăţi / A 40-a aniversare de la data dării în exploatare a Nodului Hidrotehnic „Costeşti-Stînca
A 40-a aniversare de la data dării în exploatare a Nodului Hidrotehnic „Costeşti-Stînca
08.11.2018      

La data de 4 noiembrie Întreprinderea de Stat ”Direcţia Nodului Hidrotehnic Costeşti-Stînca” a sărbătorit a 40-a aniversare de la data dării în exploatare a Nodului Hidrotehnic.

Nodul Hidrotehnic Costeşti-Stînca este un sistem complex de importanță strategică atât pentru Republica Moldova cât și pentru România, construit în anul 1978 cu scopul prevenirii și protecției împotriva inundațiilor, atenuării viiturilor, regularizării debitelor pe râul Prut, pentru alimentarea cu apă a populației și utilizare în industrie, irigație, producerea energiei electrice, asigurarea după posibilitate a nivelului necesar navigației și dezvoltarea pisciculturii.

Cu acest prilej în adresa colectivului Direcţiei Nodului Hidrotehnic Costeşti-Stînca venim cu sincere felicitări cu frumoasa aniversare, care este o vârstă semnificativă.

Perseverenţa, profesionalismul, devotamentul şi dragostea faţă de muncă însoţite de o gestionare excelentă au dat mereu doar rezultate pozitive, iar cel mai important, sunteți mereu cei ce stați de veghe la asigurarea securității populației din avalul barajului lacului de acumulare Costeşti-Stînca.

Vă dorim întregului colectiv sănătate, succese în viitor şi prosperitate !

Recunoaștem, respectăm şi apreciem munca Dumneavoastră !

 
  Mărimea textului în document
Close
Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      REVISTA APELOR      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 27.03.2020
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 1020459        Creat de BRAND.MD      sus sus