Prima / Noutăţi / INVITAȚIE la a 3-a Conferință a proiectului EAST AVERT - ,,Flood Risk Prevention and Early Warning System in the upper Siret and Prut River Basins cross-border area’’ în comun cu adunarea reprezentanților de instituții, companii, administrații publice centrale şi locale interesate în domeniul managementului integrat al apei.
INVITAȚIE la a 3-a Conferință a proiectului EAST AVERT - ,,Flood Risk Prevention and Early Warning System in the upper Siret and Prut River Basins cross-border area’’ în comun cu adunarea reprezentanților de instituții, companii, administrații publice centrale şi locale interesate în domeniul managementului integrat al apei.
06.11.2015      

Proiectul, care este în derulare prin antrenarea de parteneri din România, Ucraina și Republica Moldova, își propune protecția zonelor de graniță de riscul la inundații prin măsuri preventive. Îmbunătățirea monitorizării cursurilor superioare ale celor două rîuri este necesară, având în vedere că România și Republica Moldova sunt țări situate în aval în raport cu Ucraina, iar un management bun al apelor ar duce la îmbunătățirea culegerii de date și al transmiterii acestora, astfel  încât, în situații de urgență (ploi torențiale, poluări accidentale) să fie posibilă intervenția în timp util, pentru diminuarea posibilelor pagube.

 Prin participarea părților interesate Conferința, va oferi oportunitatea pentru o platformă de cunoaștere profundă a problemei și a schimbului de opinii în comun cu experți cheie în domeniu, astfel ca inițiative și obiective comune să fie susținute pe scară largă.  

AGENDA CONFERINȚEI

 
  Mărimea textului în document
Close
Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 
 
Noutăţi      Legislaţie      Activitate      Hărţi      Informaţii utile      REVISTA APELOR      Sistemul Geografic Informațional în domeniul Apelor      Achiziții publice
Tel. (+373) 022- 280-700
(+373) 022-280-965
  Fax. (+ 373) 022-280-822   Adresa: str. Gheorghe Tudor, 5, etj. 5, MD-2028, Chişinău, Republica Moldova
actualizat la: 27.03.2020
Prima Prima      Contact Contact      Harta Harta vizitatori: 1023828        Creat de BRAND.MD      sus sus